neděle 14. dubna 2013

Maxpedition Jumbo VersiPack Foliage Green

Chtěl bych Vám představit brašnu přes rameno od velice známe firmy Maxpedition.
Tato značka se i velice často pohybuje mezi nadšenci military, airsoftu ale i mezi lidmi, kteří si prostě potrpí na kvalitní zpracování.

Velice dlouho jsme nosil batoh CamelBak Motherlode. Batoh je to výborný, ale vzhledem k nutnosti mít některé věci rychle po ruce, poohlížel jsem se po nějaké brašně jen přes rameno. Vzhledem k tomu, že CamelBak nedělá nic s těmito požadavky, poohlídl jsem se po něčem od této značky. 

Použité materiály jsou více než pevné. Na první dojem je brašna taková nepoddajná ale po chvíli kdy si uživatel zvykne na "Hard-use Gear" materiál, který věřím tomu těžké zacházení určitě vydrží.

Do brašny se vejde mnoho menších věcí, které často nosíme, denně ať už z přesvědčení, nebo kvůli práci. 

Zde je detail jak lze nosit zbraň. Z důvodu pevného uložení ještě doporučuji koupit CCW Holster na zbraň. Jedná se o suchý zip, který se přizpůsobí vaší zbraní a pak se přilepí na na vnitřní stranu kapsy. Tímto zbraň drží směr a místo, které vy potřebujete k případnému tasení.

Hlavní kapsu lze používat bez stahovacího pytle pro rychlejší přístup. Ovšem v případě nepřízně počasí čí větší bezpečnosti zde uložených věcí lze kapsu uzavřít stažením hrdla a tak kapsu rychle uzavřít.


Jumbo od Maxpedition je brašna, která nemá určitě jen jedno využití. Věřím že se najdou stejně nakažení jedinci jako já a udělají si z ní EDC. Velké množství kapsiček, MOLLE popruhů, karabinek nám umožňuje si brašnu přizpůsobit k obrazu našemu. 
Jak napovídá název, vejde se tam opravdu spoustu věcí které ať už potřebujeme, nebo je jen chceme mít u sebe. Já se řídím pořekadlem, že je lepší tu věc mít a nepotřebovat ji, než potřebovat a nemít ji.
Brašna je však ideální pro menší výlety do přírody, kde se do ní dá schovat mnoho věcí, které bychom využili.

Já se s Jumbem teprve seznamuji, takže určitě přibudou nějaké postřehy jak kladné, tak můžem narazit i na nějaké negativní.




Žádné komentáře:

Okomentovat